SEZEN AKSU'YA DOLANDIRICI ŞOKU! 220 BİN TL KAPTIRDI

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, kendisini Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi oldu. "Kimsesiz çocuklar" için bağış topladıklarını söyleyen şahıslar, Aksu'dan 220 bin TL aldı. Olay, Aksu'nun asistanının şüphelenip belediye ile irtibata geçmesiyle ortaya çıktı.

TELEFON DOLANDIRICILIĞI KURBANI OLDU

Dolandırıcılar, sık sık farklı yöntemlerle insanları kandırmaya devam ediyor. Bu kez hedeflerinde ünlü sanatçı Sezen Aksu vardı. Ekol Tv'de yer alan habere göre, Aksu'yu arayan şahıslar, kendilerini Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıttı ve "kimsesiz çocuklar" için bağış topladıklarını söyledi.

220 BİN TL'Yİ KAPTIRDILAR

Sezen Aksu, gelen teklifi kabul ederek arayan kişilerle 420 bin TL için anlaştı ve ilk etapta 220 bin TL gönderdi. Ancak, Aksu'nun asistanı durumdan şüphelenerek Beyoğlu Belediyesi ile irtibata geçti. Belediye yetkilileri, böyle bir kampanyanın olmadığını belirtti.

GERÇEK ANLAŞILINCA POLİSE GİTTİ

Dolandırıldığını anlayan Sezen Aksu, soluğu polis merkezinde aldı. Aksu, emniyete giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu. Asistanı da tanık sıfatıyla ifade verdi.