GORA 4 GORA HEYECANI! CEM YILMAZ KADRODA OZAN GÜVEN'İN OLDUĞUNU AÇIKLADI

Cem Yılmaz, senaryosunu yazdığı 2004 yapımı ‘G.O.R.A.’nın devam filminin çekileceğini duyurdu. Netflix’te yayınlanacak olan GORA 4 GORA'nın kadrosundaki ilk isim de belli oldu.

YENİ G.O.R.A. FİLMİ GELİYOR

Cem Yılmaz, ‘G.O.R.A.’nın hikâyesinin devamı olan ‘A.R.O.G’u 2008’de, ‘Arif v 216’yı ise 2018’de çekmişti. Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü komedyen, şimdi de serinin yeni filmi GORA 4 GORA'nın çekimlerine başlayacağını duyurdu. Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda "Üzgünüm, daha fazla bekleyemem" diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

20 YIL SONRA DEVAM FİLMİ

2004 yılında vizyona giren ve büyük bir hayran kitlesi edinen G.O.R.A, Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Ozan Güven, Özkan Uğur, Özge Özberk, Rasim Öztekin ve Erdal Tosun gibi usta oyuncularla unutulmaz bir film olmuştu. Aradan geçen 20 yılın ardından Cem Yılmaz, GORA 4 GORA'nın Netflix’te yayınlanacağını müjdeledi.

OZAN GÜVEN YENİDEN KADRODA

Cem Yılmaz, kadrodaki ilk ismi de açıkladı. 216 rolüyle hafızalarda yer eden Ozan Güven, yeni filmde de yer alacak. Yılmaz, sosyal medya hesabından Ozan Güven ile birlikte pastalı bir paylaşım yaparak bu haberi duyurdu ve hayranlarından beğeni topladı.

CEM YILMAZ'DAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Cem Yılmaz, sosyal medya paylaşımında “Üzgünüm, daha fazla bekleyemem” diyerek GORA 4 GORA'nın çekimlerinin başladığını belirtti. Bu paylaşım, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Yılmaz ve Güven’in pastalı paylaşımı ise film için merak uyandırdı.

YENİ FİLMİN DETAYLARI MERAKLA BEKLENİYOR

GORA 4 GORA'nın konusu ve diğer oyuncu kadrosu hakkında detaylar henüz açıklanmadı. Ancak Cem Yılmaz'ın bu duyurusu, sinema severler ve G.O.R.A. hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı. Netflix’te yayınlanacak olan film, şimdiden büyük bir izleyici kitlesi tarafından bekleniyor.