SİNEM KOBAL VE ALP NAVRUZ'LU FİLME BOMBA İSİMLER DAHİL OLDU

Sinem Kobal ve Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı 'Her Şeyin Başı Merkür' filmi, oyuncu kadrosuna katılan yeni isimlerle gündemde.

SİNEM KOBAL 7 YIL SONRA EKRANLARA DÖNÜYOR

Sinem Kobal'ın 7 yıl aradan sonra ekranlara dönmesine vesile olan “Her Şeyin Başı Merkür” filmi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ayşe Balıbey’in aynı adlı kitabından uyarlanan projede, Sinem Kobal, bir gazetede burç yazarı olan Elif Akay karakterine hayat verecek. Filmde Elif’in iş arkadaşı Funda rolünde ise Su Şanad'ı izleyeceğiz.

USTA OYUNCULAR KADRODA

Filmin kadrosu birbirinden ünlü isimlerle dikkat çekiyor. Gazetenin sahibi Hikmet Bey'i, usta aktör Tamer Levent canlandıracak. Ayrıca, gazetede yıllarca çevirmenlik yapan ve Elif’in komşusu olan Umay Karan rolünde Devrim Yakut'u izleyeceğiz. Bu isimlerin yanında Kayhan Açıkgöz, gazetenin yazı işleri müdür yardımcısı Feridun olarak, Yılmaz Bayraktar ise yakışıklı gazeteci Mert olarak karşımıza çıkacak.

DİĞER OYUNCULAR VE ROLLERİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Neslihan Yeldan Elif’in gazetedeki yöneticisi Ceyda'yı canlandıracak. Elif’in yakın arkadaşı Gizem rolünde Buse Kara, diğer iş arkadaşı Suna rolünde Ayşegül Aslan yer alacak. Gazetenin kameramanı Caner’i Koray Kadirağa, Fırat’ın sevgilisi Esin’i Cansın Çekili, Ceyda’nın iş birliği yaptığı Bülent’i ise Sabahattin Yakut oynayacak.