JAMES CAMERON YENİ AVATAR FİLMİNİN İSMİNİ AÇIKLADI

Ünlü yönetmen James Cameron, merakla beklenen üçüncü Avatar filminin adını duyurdu. Disney'in Anaheim'da düzenlediği D23 kongresinde konuşan Cameron, yeni filmin isminin "Avatar: Ateş ve Kül" olacağını açıkladı.

CAMERON'DAN HEYECAN VEREN AÇIKLAMA

Titanik ve Terminatör gibi ikonik yapımlarla tanınan James Cameron, Avatar serisinin üçüncü filmiyle ilgili önemli bilgileri hayranlarıyla paylaştı. 15 bin kişilik bir izleyici kitlesine hitap eden Cameron, serinin yeni halkasının adını "Avatar: Ateş ve Kül" olarak belirlediklerini duyurdu. Cameron, serinin önceki filmleri "Avatar" ve "Avatar: Suyun Yolu"nun elde ettiği büyük başarıyı hatırlatarak, bu yeni filmle de izleyicilerin beklentilerini karşılamayı hedeflediklerini belirtti.

AVATAR SERİSİNDE YENİ BİR DÖNEM

"Avatar" ve 13 yıl aradan sonra gelen devam filmi "Avatar: Suyun Yolu" dünya çapında 5,2 milyar dolardan fazla hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu başarının ardından Cameron, seriyi dört devam filmiyle tamamlamayı planladığını açıklamıştı. "Avatar: Ateş ve Kül" ile birlikte seride yeni bir döneme girileceği ve Pandora evreninde yepyeni maceraların izleyiciyi beklediği ifade ediliyor.