ACUN ILICALI 4. KEZ EVLENİYOR

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dördüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile yaşadığı aşk ile sık sık gündeme gelen Ilıcalı, bu kez düğün hazırlıklarıyla konuşuluyor.

Acun Ilıcalı, 2018 yılında kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı ile tek celsede boşanmış ve ardından Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Kendisinden 30 yaş küçük olan Altunkaya ile uzun süredir birlikte olan Ilıcalı, geçtiğimiz yıl sevgilisine evlilik teklifi etmişti. Şimdi ise ünlü çiftin düğün hazırlıklarına başladığı ve nikah için Survivor finalini beklediği iddia ediliyor.

DÜĞÜN İÇİN MUĞLA'DA ÖZEL HAZIRLIK

Çiftin, Muğla’daki bir otelde düğün yapmayı planladığı ve bu otelin tüm odalarını kapattığı söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişme, Ilıcalı’nın özel hayatı ve düğün hazırlıkları ile ilgili merakları daha da artırdı.

ACUN ILICALI’NIN EVLİLİK GEÇMİŞİ

Acun Ilıcalı, daha önce üç kez evlendi. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile yaparak Banu Ilıcalı adında bir kızı oldu. İkinci evliliğini Zeynep Yılmaz ile gerçekleştiren Ilıcalı, bu evlilikten Leyla ve Yasemin adında iki kız çocuğu dünyaya geldi. Son olarak 2017 yılında Şeyma Subaşı ile evlenen Ilıcalı, bu evlilikten Melisa adında bir kız sahibi oldu. Şimdi ise Ayça Çağla Altunkaya ile dördüncü kez dünya evine girmeye hazırlanıyor.