ÖZGÜR ÖZEL'İN AYAĞI KIRILDI

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM'deki Filistin özel oturumuna katılamamasının nedeninin ayağının kırılması olduğunu açıkladı. Özel, bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın hitap ettiği olağanüstü toplantıya katılamadı.

ÖZGÜR ÖZEL’İN AYAĞI KIRILDI

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Özgür Özel’in ayağında basit bir kırık olduğunu belirtti. Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle ortopedik bir yardımla yürüyebilecek" dedi. Başarır, Özel’in Meclis’te yer almayı çok istediğini ve Filistin'in haklı mücadelesine destek verdiğini vurguladı.

FİLİSTİN’E DESTEK MESAJI

Başarır, açıklamasında CHP’nin Filistin halkının bağımsızlık mücadelesine destek verdiğini belirterek, "Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığını ve işgalci İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz" ifadelerini kullandı. Başarır, açıklamayı toplantı sonrası yapmayı uygun bulduklarını da ekledi.