BAHAR DİZİSİNE BOMBA TRANSFER

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar, yeni sezonuna iddialı bir transferle hazırlanıyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve 16. bölümüyle sezon finali yapan dizinin ikinci sezonunda, 'Başhekim Süreyya Biçer' karakterini canlandırmak üzere ünlü oyuncu Büşra Pekin kadroya dahil oluyor. Bu yeni karakterin, dizideki tüm dengeleri değiştirmesi bekleniyor.

YENİ SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR TAM GAZ

Ekranların sevilen dizisi Bahar, ikinci sezon çekimleri için sete çıkmaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin güçlü kadrosuna Büşra Pekin katıldı. Pekin, Bahar dizisinde genç ve otoriter bir karakter olan 'Başhekim Süreyya Biçer'i canlandıracak. Başhekim Süreyya’nın hastaneye gelişiyle birlikte dizideki dinamiklerin tamamen değişeceği ve heyecanın artacağı tahmin ediliyor.

YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği MF Yapım imzalı Bahar dizisi, ikinci sezon çekimlerine 5 Eylül’de başlayacak. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği ve Ayça Üzüm ve ekibinin kaleme aldığı dizinin yeni sezon ilk bölümünün 17 Eylül’de ekranlara gelmesi planlanıyor. Dizinin hayranları, yeni bölümleri büyük bir merakla bekliyor.