MASTERCHEF AYŞE EKİZ REKOR KIRDI

MasterChef Türkiye 2024'ün dikkat çeken yarışmacılarından Ayşe Ekiz, ilk günden beri adından söz ettirmeye devam ediyor. Katılım videosu sosyal medyada büyük ilgi gören Ayşe, yarışmadaki performansıyla da bir rekora imza attı.

AFYONKARAHİSARLI AYŞE EKİZ GÜNDEMDE

TV8’de yayınlanan ve büyük ilgi gören MasterChef Türkiye, bu sezon iddialı yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Özellikle Afyonkarahisarlı Ayşe Ekiz, yarışmaya damga vuran isimlerden biri oldu. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ayşe, MasterChef'e yaptığı başvuru videosuyla büyük beğeni topladı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tüm aşamaları başarıyla geçen Ayşe, ana kadroya girmeyi başararak takipçilerinden büyük takdir topladı.

KÖY EVİ VE YAŞAMI GÜNDEM OLDU

Ayşe Ekiz’in yaşadığı Afyonkarahisar Sultandağı Çukurcak Köyü ve Balaban Yaylası, yarışmaya başvuru videosu kadar ilgi çekti. Yaşam tarzı ve eviyle dikkat çeken Ayşe, köy hayatını ekrana taşıyarak izleyicilerin beğenisini kazandı. Yarışmada gösterdiği çaba, öğrenme arzusu ve samimiyetiyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi.

INSTAGRAM'DA REKOR TAKİPÇİ SAYISI

Ayşe Ekiz, MasterChef Türkiye 2024 yarışmacıları arasında Instagram'da en fazla takipçiye ulaşan isim oldu. 328 binden fazla takipçiye sahip olan Ayşe, sosyal medyada büyük bir destek görüyor. "Burası profesyonel mutfağa attığım ilk adım" diyen Ayşe’ye, takipçileri tarafından destek mesajları yağmaya devam ediyor.