VICTOR OSIMHEN GALATASARAY'DA

Galatasaray, Türk futbol tarihine damga vuracak bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar, piyasa değeri 100 milyon dolar olan yıldız forvet Victor Osimhen'i İstanbul'a getirdi. Nijeryalı futbolcu, havalimanında coşkulu taraftarlar tarafından karşılanırken, yaptığı ilk açıklamada "Sabırsızlanıyorum" dedi.

TARAFTARLAR HAVALİMANINA AKIN ETTİ

Napoli'de kadro dışı bırakılan ve Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanan 25 yaşındaki Victor Osimhen, İstanbul’a geldi. Dünyanın en iyi forvetleri arasında gösterilen ve 100 milyon dolarlık piyasa değeriyle dikkat çeken Osimhen'in transferi, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılıların bu dev transferi için 9-10 milyon euro civarında bir maaş ödeyeceği belirtildi.

OSIMHEN: "DÜNYANIN EN İYİ TARAFTARLARI BURADA"

Atatürk Havalimanı’na iniş yapan Osimhen, binlerce Galatasaray taraftarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlk açıklamalarında heyecanını dile getiren yıldız futbolcu, "Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Stadyumda taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Napoli’den eski takım arkadaşı Dries Mertens ile yeniden bir arada oynayacak olmanın da mutluluğunu dile getiren Osimhen, "Mertens ile gelmeden önce konuştum. Onunla ve diğer takım arkadaşlarımla oynamak için sabırsızlanıyorum," dedi.

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN PAHALI OYUNCUSU

Victor Osimhen, 100 milyon euroluk piyasa değeri ile Türk futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını aldı. Napoli formasıyla 133 resmi maçta 76 gol ve 18 asistlik performans sergileyen Nijeryalı yıldız, geçen sezon Serie A şampiyonluğuna ulaşan Napoli'nin en önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekmişti.