ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ, DİLAN POLAT'TAN 'ENERCİ' PAYLAŞIMI

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Engin Polat’ın tahliyesi sonrasında eşi Dilan Polat, Instagram'da mutluluğunu şarkı paylaşarak gösterdi. Dilan Polat, kendi şarkısı 'Enerci'yi sosyal medya hesabında paylaştı.

TAHLİYE KARARI ÇIKTI

Engin Polat ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişinin yargılandığı kara para aklama davasında ara karar verildi. Mahkeme, davada yargılanan tüm sanıklar için tahliye kararı verdi. Karara göre, tutuklu bulunan Engin Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve aile muhasebecisi Ahmet Gün de tahliye edilen isimler arasında yer aldı.

DİLAN POLAT'TAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

6 milyondan fazla takipçisi bulunan Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın tahliyesi sonrasında sosyal medya üzerinden arka arkaya paylaşımlar yaptı. Paylaştığı videoların birinde kardeşi Sıla Doğu ve Can Doğu ile birlikte kendi şarkısı 'Enerci'yi seslendirdiği görüldü. Polat’ın bu paylaşımları, takipçileri arasında kısa sürede büyük ilgi gördü.

'ENERCİ' ŞARKISIYLA MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Tahliye kararının ardından duygularını sosyal medya üzerinden paylaşan Dilan Polat, özellikle 'Enerci' şarkısına yer verdi. Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarda, "Eşim yanımda, Enerci'miz tavan" ifadelerini kullandı. Dilan Polat'ın bu paylaşımları, hayranlarından yoğun beğeni aldı.