MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR: SOMER ŞEF STÜDYOYU TERK ETTİ

MasterChef Türkiye'nin 11 Eylül akşamı yayımlanan bölümünde gerilim dolu anlar yaşandı. Mavi Takım'dan Nigar'ın kural ihlali yapması ve yarışmacıların şeflerin uyarılarını dikkate almaması stüdyoda gerginliğe yol açtı. Somer Şef stüdyoyu terk ederken, Mehmet Şef yarışmacılara sert tepki gösterdi.

NİGAR'IN KURAL İHLALİ ŞEFLERİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Yarışmanın ilk turunda Mavi Takım’dan Nigar’ın yaptığı kural ihlali, bir tabağın iptal edilmesine neden oldu. Somer Şef, “Geçen haftadan sonra uyarıda bulunmuştuk. Takım oyunlarında daha dikkatli olmanızı istemiştik. Ancak yine bir kural ihlali var ve bu yüzden bir takımın tabağını değerlendirmeye almayacağız.” diyerek tepkisini dile getirdi. Kamera kayıtları izlendiğinde, Nigar’ın bulaşıkların arasından bir tencereyi çıkararak balık çorbasını hazırlamaya devam ettiği görüldü. Somer Şef bu duruma sinirlenerek, “Niye kullanacağınız bir ürünü bulaşıkların arasına koyuyorsunuz?” diye sordu.

MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR: SOMER ŞEF STÜDYOYU TERK ETTİ

ŞEFLERİN SABRI TAŞTI, SOMER ŞEF STÜDYOYU TERK ETTİ

İkinci turda ise şefler yarışmacılara, kısa süre önce vefat eden usta aşçı Feridun Ügümü’nün meşhur beş kardeş yahnisini yapmalarını istedi. Ancak şeflerin, yemeğin önemini anlattığı sırada yarışmacıların dikkatini malzemelere vermesi bardağı taşırdı. Somer Şef, “Burada büyük bir Türk mutfak ustası hakkında konuşuyoruz, siz malzeme çıkarmakla meşgulsünüz.” diyerek stüdyoyu terk etti.

MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR: SOMER ŞEF STÜDYOYU TERK ETTİ

MEHMET ŞEF YARIŞMACILARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Mehmet Şef ise yarışmacılara sert bir şekilde çıkıştı: “Siz şımarıksınız. Bir şey anlatıyoruz, heyecanlanıyoruz ama siz dinlemiyorsunuz. Adam vefat etmiş, biz anarken siz domates biber çıkarıyorsunuz. Biraz saygı gösterin!” dedi. Yarışmacılara sert sözlerle çıkışan Mehmet Şef, bu durumun daha önce de yaşandığını belirterek, “Her zaman yapıyorsunuz bunu, dinlemiyorsunuz, ayıp ediyorsunuz!” ifadelerini kullandı.