GÜLDÜR GÜLDÜR PROGRAMINA VEDA ETTİ

13 sezondur ekranlarda olan Güldür Güldür Show’da, sezon başlamadan büyük bir ayrılık yaşandı. Alper Kul’un veda kararı izleyicileri şaşırttı ve üzdü.

ALPER KUL GÜLDÜR GÜLDÜR’E VEDA ETTİ

Show TV’de yayınlanan ve Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür Show, geçtiğimiz sene kadrosunda önemli değişiklikler yapmıştı. Ancak bu sezon başlamadan önce seyircileri üzen bir ayrılık daha yaşandı. Programın sevilen isimlerinden Alper Kul, yeni sezonda Güldür Güldür Show’da yer almayacağını duyurdu. Alper Kul, canlandırdığı karakterlerle uzun yıllar boyunca izleyicilerin hafızasında yer etmeyi başarmıştı.

ALPER KUL’DAN VEDA MESAJI

Ayrılık haberini sosyal medya hesaplarından paylaşan Alper Kul, "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olmayacağım" ifadelerini kullandı. Kul, ayrıca "Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum." diyerek açıklamasını sonlandırdı.

SEVİLEN İKİ OYUNCU GERİ DÖNDÜ

Alper Kul’un ayrılığı izleyicileri üzse de Güldür Güldür Show yeni sezona sevilen iki oyuncunun geri dönüşüyle hazırlanıyor. Bilal karakteriyle Onur Buldu ve Naime karakteriyle Ecem Erkek, önümüzdeki sezon programda yer alacak. Bu iki isim, hayranlarını yeniden güldürmek için ekrana dönecek.