NARİN CİNAYETİYLE İLGİLİ 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada aralarında annesi, ağabeyi ve amcasının da bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Olayla ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamadı.

21 Ağustos'ta kaybolan küçük kızın, 19 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Soruşturma kapsamında tutuklananlar arasında aile üyeleri ve akrabalar da bulunuyor.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA AİLE ÜYELERİ VAR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, 8 Eylül’de Narin Güran’ın ölü bulunmasıyla birlikte aralarında annesi, babası, kardeşleri ve amcalarının da olduğu 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri olan Nevzat Bahtiyar, ifadesinde Narin’in amcası Salim Güran’ın 200 bin lira karşılığında Narin’in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi’ne taşıdığını itiraf etmişti. Bahtiyar’ın ifadesi sonrası tutuklamalar başladı.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları tamamlandıktan sonra, Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, amcası Fuat Güran ve diğer akrabaları çeşitli suçlamalarla tutuklandı. Tutuklanan zanlılar "Kasten öldürme suçuna iştirak", "Suçluyu kayırma" ve "Suç delillerini yok etme" gibi suçlardan yargılanacaklar. Diğer 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.