MASTERCHEF’TE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

MasterChef Türkiye’de bu hafta eleme heyecanı yaşandı. Yedi eleme adayı yarışmacı potadaydı ve yapılan iki zorlu tur sonunda veda eden isim belli oldu.

YEDİ YARIŞMACI ELEME POTASINDA

TV8’in popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye’de bu hafta eleme adayları Beril, Ayşe, Akın, Nevzat, Kaan, Erim ve Hakan oldu. Şefler, ilk turda yarışmacılardan üzümle yaratıcı bir tabak hazırlamalarını istedi. Yarışmacılar, şeflerin verdiği malzemelerle en lezzetli tabağı çıkarmak için kıyasıya mücadele etti.

İKİNCİ TURDA RICCİOLA YAPILDI

İlk turu başarıyla geçen yarışmacılar, ikinci turda Danilo Şef’in özel tarifi olan "ricciola" yemeğini yapmaya çalıştı. Yarışmacılar, bu zorlu lezzet tabağını hazırlarken tüm hünerlerini sergiledi. Ancak bu turda en düşük puanları alan iki yarışmacı Beril ve Erim oldu.

BERİL MASTERCHEF'E VEDA ETTİ

Son ikiye kalan Beril ve Erim arasından veda eden isim Beril oldu. Hayallerine ve MasterChef macerasına veda eden Beril, duygusal anlar yaşayarak, "Hissetmiştim şef" dedi. Gözyaşlarını tutamayan Beril, “Buraya kadar gelmek bile benim için çok değerli” ifadelerini kullandı ve şeflerle sarılarak vedalaştı. Yarışmacı arkadaşlarıyla da vedalaşan Beril, şampiyonluk hayallerini geride bıraktı.

Beril, veda açıklamasında, “Keşke psikolojimi daha iyi tutabilseydim ama başaramadım. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum ve enerjimle iz bıraktım. Benim için yolun sonu burada noktalandı.” dedi.