MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR: SENİ BURADAN ATARIM

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Mehmet Şef, yarışmacı Semih'in hareketlerine sert tepki gösterdi. Balkan yemeklerinin yapıldığı dokunulmazlık oyununda Semih'in tavırları, şefleri kızdırdı. Mehmet Şef, Semih'i sert bir dille uyararak, "Seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım" dedi.

SEVİLEN YARIŞMA BALKAN YEMEKLERİYLE DEVAM ETTİ

MasterChef Türkiye'de Kırmızı ve Mavi Takımlar, üçüncü dokunulmazlık oyunu için Balkan mutfağının en sevilen yemeklerini hazırlamakla görevlendirildi. Yarışmacılardan Begova Çorba, Patatnik, Boşnak Mantısı, Brudet, Pljeskavica & Ajvar, Elbasan Tava ve Kaymaçina yapılması istendi. Ancak Semih'in yaptığı sosu masaya sert bir şekilde bırakması, Mehmet Şef’in tepkisine yol açtı.

MEHMET ŞEF'TEN SERT UYARI

Semih, sosu masaya sert bir şekilde koyup "Ben yediğimde böyle değildi" deyince, Mehmet Şef duruma çok sinirlendi. Şef, "Bir daha bu şekilde davranırsan seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Bizim tarif ettiğimiz yemeklere böyle tepki gösteremezsin. Haddini bil" sözleriyle uyarıda bulundu.

KIRMIZI TAKIM KAPTANINDAN İTİRAF

Yarışmanın diğer dikkat çeken anlarında, Kırmızı Takım kaptanı Erim, mağlubiyet sonrası takım olarak bir araya geldiklerini ve hatalarını kabul ettiklerini belirtti. "Dünü dünde bıraktık, bugün daha güzel olacak" diye konuşan Erim, takım ruhunu korumaya çalıştı.

MAVİ TAKIM DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Yarışmanın sonunda ise üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım'da ise suçlamalar ve tartışmalar devam etti.