METİN AROLAT SAHNEDE FENALAŞARAK HAYATINI KAYBETTİ!

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, sahne aldığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Arolat, 52 yaşında hayata veda etti.

 

1990'lı yılların unutulmaz şarkıcılarından Metin Arolat, sahnede aniden fenalaştı. İstanbul Kozyatağı'nda bir mekanda sahne alırken rahatsızlanan Arolat, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ÜNLÜ ŞARKICI FENALAŞARAK YERE YIĞILDI

İstanbul Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne alan Metin Arolat, performansının ortasında aniden yere yığıldı. İlk şarkısını söylediği sırada fenalaşan ünlü şarkıcıya sahne arkasında uzun süre kalp masajı yapıldı. Hızla hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki sanatçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA: KALP KRİZİ

Metin Arolat’ın menajeri Halil Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Metin kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tüm müdahalelere rağmen geri döndüremedik" ifadelerini kullandı.

SON ANLARI KAMERADA

Metin Arolat’ın sahnede fenalaşıp yere yığıldığı anlar, sahne aldığı mekandaki güvenlik kameralarına yansıdı. Olay anına ait görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, hayranları büyük üzüntü yaşadı.

"YAKTIN İÇİMİ METİN"

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından acısını paylaştı. Arolat ile bir fotoğrafını paylaşan Karaca, “Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra reklamcılık ve müzik alanında kariyer yapmaya başladı. Arolat, kısa sürede müzik dünyasında adını duyurduğu gibi birçok reklam filminin yönetmenliğini de üstlendi. 1995 yılında çıkardığı "Ayrılık Olmaz" albümüyle büyük bir çıkış yakalayan sanatçı, "Dert Değil", "Karavan", "Yine Bir Başıma" gibi şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kurdu.

Metin Arolat, 90'lı yılların unutulmaz isimleri arasında yer almış, hem şarkıcılığı hem de yönetmenlik kariyeriyle adından sıkça söz ettirmişti.