MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR

MasterChef Türkiye 2024'ün yeni bölümünde yarışmacılar arasında heyecan doruktaydı. Mavi ve Kırmızı Takım, haftanın dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarıştı. Eleme potasına giren beşinci ve altıncı isimler belli olurken, Onur ile Semih arasında yaşanan tartışma geceye damga vurdu.

Yarışmacılar bu bölümde yaprak döner, kıyma döner ve tavuk döner hazırlamakla görevlendirildi. Mehmet Şef, Beyza'ya takım içerisindeki eksiklikleri açıkça dile getirmediği için uyarıda bulundu. "Sen burada karşıya dik durmak için bunu yapıyorsun ama takımın eksiklerini söylemiyorsunuz. Ondan sonra da Akın gibi benim aldığım yarışmacılar hakkında yanlış deniliyor" sözleriyle Beyza'ya sert çıktı.

KAAN’IN PSİKOLOJİK GERİLİMİ

Kaan, haftalardır sürekli kaybeden takımlarda yer aldığı için psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi. "Kaybetmeyi sevmiyorum, 4 haftadır kaybeden takımdayım ve artık sıkıldım. Kötü moda girdiğimde gerçekten kötü moda giriyorum. Hayatla dalga geçmek benim için bir kaçış mekanizması" ifadeleriyle yaşadığı sıkıntıları paylaştı.

DÖNER ÇEŞİTLERİ VE DOKUNULMAZLIK OYUNU

Yarışmada hazırlanan döner çeşitleri arasında yaprak döner, kıyma döner ve tavuk döner yer aldı. İstenen döner çeşitleri pilav üstü, tombik döner ve İskender gibi popüler sunumlarla yapıldı. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Mavi Takım oldu.

ONUR İLE SEMİH ARASINDA TARTIŞMA

Bireysel dokunulmazlık mücadelesi sürerken Onur ile Semih arasında pota gerilimi yaşandı. Onur, "Potadan korksaydım buraya gelmezdim" diyerek kararlılığını gösterirken, Semih ise "Korkmayan adama ellerinin titrediğini sor" diyerek Onur'u eleştirdi. Onur, Semih'in şakalarını sevmediğini belirtti ve ikili arasında gerginlik büyüdü.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan, beşinci eleme adayı olarak Şirin’in ismini söyledi. Altıncı eleme adayı ise takım arkadaşlarından en fazla oyu alan Alper oldu.