ÜNLÜLERİN GENÇLİK SIRRI: GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ!

Hollywood yıldızları ve ünlü modellerin genç görünmek için tercih ettiği estetik işlemler arasında ilk sırada göz kapağı operasyonları yer alıyor. Göz kapağı estetiği, sarkan fazla deri ve göz torbalarının alınmasıyla yüzü gençleştirmenin etkili yollarından biri olarak görülüyor. İşte bu operasyonun detayları...

New York’tan plastik cerrah Dr. Darrick Antell, Hollywood yıldızlarının genç kalmak için sıklıkla göz kapağı estetiğine (blefaroplasti) başvurduklarını açıkladı. Dr. Antell, bu işlemin kişinin yüz germe yaptırmadan genç görünmesini sağladığını belirtti. Özellikle iyileşme süresinin kısa olması, yani sadece 72 saat sürmesi, ünlülerin bu operasyona yönelmesinin başlıca nedenlerinden biri. Ünlüler, bu süre zarfında davet ve organizasyonlara katılabilecek duruma geliyor.

20 BİN DOLARA GENÇLİK

Göz kapağı ve göz torbası estetiği aynı anda yapılabiliyor. Dr. Antell, bu operasyonun maliyetinin 20 bin dolar (yaklaşık 683 bin TL) olduğunu söyledi. Antell, önceki ve sonraki fotoğrafları inceleyerek oyuncu Matt Damon, süper model Giselle Bundchen, Jane Fonda, Renee Zellweger ve Tom Cruise gibi birçok ünlünün bu estetikten geçtiğini düşündüğünü ifade etti.

BREZİLYA KALÇASI OPERASYONLARINA DİKKAT!

Öte yandan, popüler bir estetik operasyon olan Brezilya kalçası (BBL) işlemine yönelik uyarılar artıyor. İngiltere’de 33 yaşındaki Alice Webb, sıvı BBL işlemi sonrası hayatını kaybetti. İngiliz Estetik Plastik Cerrahlar Derneği Başkanı Nora Nugent, BBL işlemi sırasında enjekte edilen dolgunun büyük damarlara ve akciğerlere ulaşıp emboli oluşturabileceğini, bunun da ölümle sonuçlanabileceğini belirtti. ABD, Florida’da bu tür operasyonlar sonrasında yaşanan ölümler dikkat çekiyor.