MİLLİ TAKIM, İZLANDA'YI DEPLASMANDA DEVİRDİ

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'nde İzlanda'yı deplasmanda 4-2'lik skorla mağlup etti. Türkiye'yi galibiyete taşıyan goller İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu (P), Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi.

Daha önce İzlanda deplasmanında oynadığı 7 maçın 6'sını kaybeden ve sadece 1 beraberlik alan Türkiye, bu kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 4-2'lik bu tarihi zaferle, İzlanda'da alınan kötü sonuçlar sona erdi. Maçta Türkiye’nin gollerini İrfan Can Kahveci, penaltıdan Hakan Çalhanoğlu, genç yetenek Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

LİDERLİK DEVAM EDİYOR

A Milli Takım, Uluslar Ligi'nde oynadığı 4. maçta 3. galibiyetini alarak 10 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Türkiye, 8 puanla 2. sıradaki Galler’in önünde zirvede kalmaya devam ederken, İzlanda 4 puanla 3. sırada yer aldı. Grupta puanı olmayan Karadağ ise son sırada bulunuyor.

KENAN YILDIZ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Milli takımda İzlanda maçında sarı kart gören Kenan Yıldız, grup maçlarındaki ikinci sarı kartını aldığı için cezalı duruma düştü. Kenan, 16 Kasım'da Kayseri’de Galler ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.