MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Masterchef Türkiye'de bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. Şeflerin Bolu Kızılcık Tarhanası yapmalarını istediği bölümde, heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Yarışmacılar arasında büyük rekabet sürerken, şefler en kötü tabağı seçerek bir yarışmacıyı daha elemeye karar verdi.

Mehmet Şef, Bolu Kızılcık Tarhanası'nın çocukluğundan beri geleneksel bir lezzet olduğunu belirtti ve "İlaç ilaç, biz çocukluğumuzda hasta olduğumuz zaman direkt hemen bir kızılcık çorbası yapılır. İçine biraz sarımsak atılır, yağ koyulur ve yenir" diyerek bu lezzetin önemini vurguladı. Şefler, yarışmacılardan bu özel yemeği en iyi şekilde hazırlamalarını istedi.

ALPER'İN MOTİVASYONU NEDEN DÜŞTÜ?

Eleme potasında olan Alper'in şeflerle yaptığı konuşma dikkat çekti. Alper, neden modunun düştüğünü soran şeflere "Hem ruhsal hem bedenen gerçekten yıpranıyoruz, yoruluyoruz. En üzücü tarafı şu, geçen hafta da aynı 3’te 2 yaptım, bu hafta 3’te 3 yaptım ve yine potadayım. Şimdi o zaman daha çok üzülüyor insan" sözleriyle hislerini dile getirdi.

İKİNCİ TURDA SHUDAİ KÖRİ UDON YAPILDI

Elemenin ikinci turunda, Somer Şef'in tariflerinden biri olan Shudai Köri Udon yapıldı. Yarışmacılar, bu lezzetli yemeği en iyi şekilde hazırlamaya çalıştı.

ELENEN İSİM NEVZAT OLDU

Gecenin sonunda şefler, en kötü tabağı yapan ismi açıkladı. Masterchef’e veda eden yarışmacı Nevzat oldu. Nevzat, hayallerine veda ederken duygusal anlar yaşandı.