YAVUZ BİNGÖL BEŞİNCİ KEZ NİKAH MASASINA OTURDU

Türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl, uzun süredir birlikte olduğu Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir Ayvalık’ta sade bir törenle evlendi. Düğünde Bingöl’e, babası tarafından İstiklal Madalyası takdim edildi.

Altı yıldır birlikte olduğu, kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile hayatını birleştiren Yavuz Bingöl’ün nikahı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sahilde gerçekleştirildi. Çiftin nikah şahitleri arasında ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve şarkıcı Elif Buse Doğan yer aldı. Kaynarca'nın, nikah memurunun "Şahitlik ediyor musunuz?" sorusuna “Yemin ediyorum” diyerek esprili bir yanıt vermesi, törene katılanları gülümsetti.

DEDESİNDEN KALMA İSTİKLAL MADALYASI TAKILDI

Düğün sırasında, Yavuz Bingöl'ün babası Yılmaz Bingöl, dedesi Hüseyin Çolak'tan kalan İstiklal Madalyası’nı oğlunun yakasına taktı. Bu anlamlı jest, düğüne katılanlar arasında duygusal anlar yaşattı. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu an Bingöl’ün de gözlerinin dolmasına neden oldu.

"SADE VE BURUK BİR DÜĞÜN GERÇEKLEŞTİRDİK"

Düğün sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Bingöl, “En mutlu günümüz ama biliyorsunuz birkaç gün önce TUSAŞ'taki hain saldırıda şehitlerimiz oldu. Düğünümüzü biraz buruk gerçekleştirdik. Dostlar arasında sakin, sade bir organizasyon yaptık” ifadelerini kullandı.

NİKAH ŞAHİDİNDEN ESPRİLİ CEVAP

Beşinci kez dünyaevine giren Yavuz Bingöl, nikah töreninde “Son kez evet” diyerek mutluluğunu paylaştı. Yakın dostu Oktay Kaynarca’nın “Yemin ediyorum” esprisi, nikahın en dikkat çeken anlarından biri oldu.