MOSSO DENİZLİ'DE NİŞANLANDI

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, uzun süredir aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile Denizli'de aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandı.

Şarkıları ve sesiyle adından söz ettiren başarılı şarkıcı Melek Mosso, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu oyuncu Serkan Sağdıç ile nişanlandı.

Nişan töreni Mosso'nun Denizli'deki aile evinde yapıldı. Başarılı şarkıcı nişanı için beyaz elbise tercih ederken çift, nişan töreninin ardından kına gecesi yaptı. Mosso, kına gecesi için bordo ve altın sarısı renklerin hakim olduğu bindallı kına elbisesi giydi.

MOSSO DENİZLİ'DE NİŞANLANDI

ÇİFT KLİP ÇEKİMİNDE TANIŞMIŞTI

'Kirpiklerin' adlı şarkısının klibinde Serkan Sağdıç ile birlikte rol alan Melek Mosso'nun oyuncuyla aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.Serkan Sağdıç, geçtiğimiz mart ayında sevgilisine evlilik teklifi etmişti.

MOSSO DENİZLİ'DE NİŞANLANDI

MELEK MOSSO KİMDİR?

11 Kasım 1988'de Kayseri'de doğdu. Ailesi Denizli'de yaşıyor. Yedi yaşında ilk bestesini yaparak müziğe başladı. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. Ortaokulu Denizli Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz'de tamamladıktan sonra eğitimine Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti. Lise yıllarında flüt çalmaya başladı. Üniversitenin yapabileceklerini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde tamamladı. Eğitimi boyunca korocu ve solist olarak çalıştı.

Eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul'da Kadıköy - Beşiktaş vapur hattında müzik yaparak tanınırlığını arttırdı. Ayrıca piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri verdi. Müzisyen arkadaşları ile kurduğu Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak çeşitli sahnelerde performans gösterdi.

MOSSO DENİZLİ'DE NİŞANLANDI

Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını yakaladı. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katıldı. 2018 yılında Youtube kanalında Yıldız Tilbe’ye ait ‘Vursalar Ölemem’ şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi.

Yıldız Tilbe'nin "Vursalar Ölemem" şarkısını yeniden yorumladığı video 100 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı. 1 numarada yayınlanan Çukur dizisi için hazırlanan "Hiç Işık Yok" adlı şarkıda 1 numaraya yer verdi ve bu şarkı 100 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı. Ayrıca "Hiç Işık Yok" şarkısı No.1'in "Siyah Bayrak" albümünde yer aldı. 2018 yılında "Kedi" isimli teklisi ile uzun süre radyolarda çalma listelerinde yer aldı.

MOSSO DENİZLİ'DE NİŞANLANDI

SERKAN SAĞDIÇ KİMDİR?

Serkan Sağdıç, Mosso'nun 'Kirpiklerin' şarkısının klibinde rol aldı. Klipte iki aşığı canlandıran çiftin arkadaşları kısa sürede aşka dönüştü. Hayatı hakkında çok fazla ayrıntı bulunmayan Serkan Sağdıç, 2014 yılında Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde rol almıştır. Ayrıca model olduğu da bilinmektedir.

MOSSO DENİZLİ'DE NİŞANLANDI