MELEK MOSSO DÜĞÜN TARİHİNİ VE YERİNİ AÇIKLADI

Denizlili ünlü şarkıcı Melek Mosso, aşk yaşadığı manken Serkan Sağdıç ile attığı evlilik adımlarının ardından düğün tarihini ve yerini açıkladı.

Müzik piyasasında Melek Mosso olarak bilinen Denizlili ünlü şarkıcı Melek Davarcı, iki yıldır birlikte olduğu manken Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz günlerde Denizli’de evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan yaptı ardından bir de kına gecesi düzenledi. Melek Mosso, şimdi de merakla beklenen düğün tarihini ve yerini açıkladı.

POPÜLER İSİM

Özellikle Yıldız Tilbe'nin "Vursalar Ölemem" şarkısını akustik bir şekilde söylediği video ile tanınan Melek Mosso, son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile Denizli’de nişanlandı.

MELEK MOSSO  DÜĞÜN TARİHİNİ VE YERİNİ AÇIKLADI

RENKLİ KARELER SOSYAL MEDYADA

Melek Mosso, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu ve törenden renkli kareleri takipçileriyle paylaştı. Mosso, nişanında beyaz uzun bir elbise tercih ederken, Sağdıç ise siyah takım elbise giydi. İkili, nişanın ardından da kına gecesi düzenledi.

DÜĞÜN TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI

Melek Mosso, nişanlısı Serkan Sağdıç ile evlilik hazırlığı yaparken, geçtiğimiz gün sahnesinde düğün tarihini ve yerini açıkladı. Edinilen bilgilere göre; Mosso, "Nikahımız 11 Ekim’de Mersin’de gerçekleşecek. Sade, butik bir nikah planlıyordum ama işin içerisine girince öyle olunmadığını anladım" ifadelerini kullandı.

MELEK MOSSO  DÜĞÜN TARİHİNİ VE YERİNİ AÇIKLADI

AŞKA DÖNÜŞEN ARKADAŞLIK

Serkan Sağdıç, Melek Mosso'nun 'Kirpiklerin' isimli şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki sevgiliyi oynayan ikilinin arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönüşmüştü.