PİRAYE, NİRAN ÜNSAL’LA GÖZ KAMAŞTIRDI

Denizli’de eğlence sektörü yeni açılan mekanlarla gün geçtikçe büyüyor. Yenişehir Mahallesinde iş insanı Serdar Polat ve Rıdvan Şimşek tarafından sektöre kazandırılan “Piraye” Niran Ünsal konseriyle açıldı. İş insanı Serdal Polat, “Eğlence sektörüne Piraye ile adım atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yenişehir Mahallesinde hizmet verecek olan Piraye’nin açılışı muhteşem bir konser ile taçlandırıldı. Gecede ünlü sanatçı Niran Ünsal sahne aldı. İş insanı Serdal Polat ve Rıdvan Şimşek ortaklığında hizmete giren restoranın açılış programına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

PİRAYE, NİRAN ÜNSAL’LA GÖZ KAMAŞTIRDI

“EĞLENCE SEKTÖRÜNE ADIM ATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Denizlili iş insanı Serdal Polat çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Denizli’de ticaret ile uğraşıyorum. SP yapı inşaat firmasının sahibiyim. Eğlence sektörüne de adım atmak istedim. Eğlence sektöründe Denizli’ye güzel daha kaliteli hizmet verebilmek için “Piraye” ismini verdiğimiz restoranımızı bugün açıyoruz. Yemeklerimiz ve çalışanlarımız ile çok iddialıyız. Yeni bir soluk kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bütün Denizli halkını bekliyoruz. Nasip olursa ilerde diğer şubelerimizi de açmayı planlıyoruz. Herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

PİRAYE, NİRAN ÜNSAL’LA GÖZ KAMAŞTIRDI

“DENİZLİ’DE SOSYALLEŞME VE GECE HAYATI BÜYÜK BİR RENK KAZANDI”

İşletmenin reklam yüzü ve marka danışmanı Daire215 Ajans Medya Tanıtım sahibi Hasan Balkanay açılışta yaptığı konuşmada, “Denizli gastronomi ve eğlence mekanı anlamında yeni bir yer daha kazandı. İş insanı Serdal Polat ve girişimci ortağı Rıdvan Şimşek’in açtıkları Piraye açılışını da Niran Ünsal ile taçlandıracak. Tüm Denizli’ye hayırlı olsun. Kendilerine bol kazançlar ve başarılar diliyorum” dedi. 

PİRAYE, NİRAN ÜNSAL’LA GÖZ KAMAŞTIRDI

AÇILIŞTA NİRAN ÜNSAL SAHNE ALDI

Son dönemde Denizli’de açılan oldukça fazla işletmelerin olduğunun altını çizen Hasan Balkanay, “Denizli’de sosyalleşme ve gece hayatı anlamında büyük bir renk kazandı. Tatlı bir rekabet oluştu. Bizler de daire 215 olarak birçoğu ile işbirliği içinde reklamlarını yönetiyoruz. Mutluyuz, Denizlimiz her anlamda her geçen gün gelişiyor. Herkese başarılar diliyorum” diye konuştu. Açılışta sahne alan ünlü sanatçı Niran Ünsal, en sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi. Gece geç saatlere kadar Niran Ünsal’ın şarkılarıyla eğlenen misafirler iş insanı Serdal Polat’a teşekkür ettiler.

PİRAYE, NİRAN ÜNSAL’LA GÖZ KAMAŞTIRDI