DENİZLİ’DEN İBRAHİM TATLISES GEÇTİ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, avukat Melih Yanık’ın oğlu Melih ile iş insanı İsa Zurlu’nun kızı Tuana’nın nişan töreni için Denizli’ye geldi. Çiftin yüzüklerini Tatlıses taktı.

Denizli’nin tanınmış hukukçularından, Denizlispor eski asbaşkanı Melih Yanık’ın oğlu ve ünlü organizatör Polat Yağcı’nın yeğeni Melih Yanık, iş insanı İsa Zurlu’nun kızı Tuana Zurlu ile muhteşem bir törenle nişanlandı.

Pamukkale Tenis Kulübü’ndeki Marla Restoran’da hafta sonu gerçekleşen ve özel davetlilerin katıldığı törende çiftin nişan yüzüklerini ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses taktı. Ünlü isimlerin davetliler arasında olduğu törende yaklaşık 300 misafir yer aldı.

DENİZLİ’DEN İBRAHİM TATLISES GEÇTİ

İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji Bölümü 4. sınıf öğrencileri olan Melih Yanık ve Tuana Zurlu çifti muhteşem dans gösterisi ile geceye ışık saçtı, salondan büyük alkış aldı. Dans gösterisinin ardından ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Melih ve Tuana çiftinin nişan yüzüklerini taktı ve ardından Kara Üzüm Habbesi isimli şarkısını orkestra yardımı olmadan canlı olarak söyledi. Arabeskin büyük ismi Tatlıses, espri yapmadan da geçmedi. Tatlıses, genç çiftlerin yüzüklerini taktıktan sonra, “Benim kestiğim kurdele ömür boyu gider. Polat Yağcı benim yeğenim, Melih de çocuğumuzdur. Hemen evlenin bizde şarkı söyleyip yolumuzu bulalım” diyerek espri yaptı. Denizli’de eşine pek rastlanmayacak törende davetliler, doyasıya eğlendi. Tuana ve Melih çifti, evliliklerinin mezuniyetlerinden sonra gelecek yıl olduğunu söylediler.

DENİZLİ’DEN İBRAHİM TATLISES GEÇTİ