MERKEZEFENDİ’DE SÖMESTR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde düzenlenen Sömestr Futbol Turnuvası, final maçının oynanmasıyla tamamlandı. Dereceye giren takımlara kupa ve kitap ödülleri verildi.
10 GÜN SÜREN HEYECAN DOLU MÜCADELE
Merkezefendi Belediyesi tarafından sömestr tatiline özel olarak düzenlenen futbol turnuvası, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 2015 ve 2016 doğumlu sporculardan oluşan takımların katılımıyla gerçekleşen turnuva, 10 gün boyunca sürdü.
Turnuvanın ikinci aşaması, oynanan final maçıyla sona erdi. Merkezefendi Belediyesi Sevindik Vadi Park Spor Tesisleri’nde gerçekleşen karşılaşmalarda, küçük futbolcular hem yeteneklerini sergiledi hem de tatili sporla değerlendirdi.
Turnuvada dereceye giren sporculara madalya yerine kitap ve kupa verildi. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, kupa ve kitap ödüllerini Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan takdim etti. Başkan Doğan, sporun ve eğitimin önemine vurgu yaparak, genç sporcuları tebrik etti.