MERKEZEFENDİ HOBİ BAHÇESİ KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU

Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan Hobi Bahçesi’nin yeni kullanıcıları, düzenlenen kura çekimiyle belirlendi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, vatandaşların doğal meyve ve sebze yetiştirebilmesine imkân sağlayan Hobi Bahçesi için kura çekilişi gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan çekilişte, 95 kişi hobi bahçesi kullanma hakkı kazandı.

101 PARSEL İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Toplam 101 parselin bulunduğu Hobi Bahçesi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kura çekiminde ilk olarak asil hak sahipleri belirlendi. Ardından şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar için ayrı bir çekiliş gerçekleştirildi. Bu kategorilere ayrılan parsellerin sahipleri de kura sonucunda belli oldu.

Çekilişin devamında diğer başvuru sahipleri arasından yedek liste oluşturuldu.

SÖZLEŞMELER 19-30 EKİM TARİHLERİNDE İMZALANACAK

Kura sonucunda Hobi Bahçesi’nden parsel kullanma hakkı kazanan vatandaşların, 19-30 Ekim 2026 tarihleri arasında Merkezefendi Belediyesi’ne başvurarak sözleşmelerini yapmaları gerekiyor.

Belirtilen tarihler arasında sözleşme işlemlerini tamamlamayan vatandaşlar haklarını kaybedecek. Bu kişilerin yerine, yedek listede bulunan vatandaşlar sıralamaya göre ilk sıradan başlanarak çağrılacak.