GARİBANA GÜNDE İKİ ÖĞÜN YEMEK

Merkezefendi Belediyesi’nin kurduğu aşevinde hazırlanan yemekler her gün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Ekipler garibanlara günde iki öğün yemek servis ediyor.

Merkezefendi Belediyesi kurduğu aşevi ile ihtiyaç sahiplerini aç bırakmıyor. Sümer Mahallesi’ndeki aşevinde uzman personel tarafından hazırlanan yemekler ilçedeki garibanlara ulaştırılıyor. Günlük iki öğün yemek dağıtımının yapıldığı merkezde hazırlanan yemekler gelir durumu düşük, engelli, yaşlı, yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi Merkezefendililere kahvaltı ve yemek menüleri ekipler tarafından her gün teslim ediliyor.

GARİBANA GÜNDE İKİ ÖĞÜN YEMEK

DOĞAN: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Aşevimizde özenle hazırlanan besleyici ve lezzetli yemeklerimizi, binlerce ihtiyaç sahibi hemşerimize ulaştırıyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Ekonomik şartlardan dolayı zorlanan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.