MİNİKLER MASAL SAATİNDE BULUŞTU

Merkezefendi Belediyesi tarafından minikler için düzenlenen Masal Saati etkinliğinde 4-7 yaş arası çocuklar keyifle masal dinledi, boya kalemleri ile birbirinden güzel resimler çizdi.

Merkez Kütüphane ve Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen Masal Saati etkinliğinde çocuklara hayal gücünü artırma, dikkatini, hafızasını, dil becerisini ve kelime dağarcığını geliştirme ve okuma alışkanlığı kazandırma amaçlandı.  4-7 yaş grubundaki çocukların katıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. Masalları keyifle dinleyen minikler daha sonra boya kalemleri ile kâğıtlara birbirinden güzel resimler çizdi.

Kültür, sanat ve eğitim alanında birçok çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Minik öğrencilerimizin okul hayatlarına ve eğitimine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerden bir tanesi de 'Masal Saati' etkinliğimiz. Birbirinden güzel masalların keyifle okunduğu etkinlikte çocuklarımız eğlenirken öğreniyor” dedi.