450 LİRAYA KUŞBAŞI 350 LİRAYA KÖFTE

Merkezefendi’de, Halk Süt ve Halk Ekmek’ten sonra Halk Et de hizmete girecek. Yerel üreticilerden temin edilecek ürünler uygun fiyatlarla satılacak. Emekli Kart’a sahip olanlar ekstra indirim alacak. Başkan Doğan, Halk Et’in çok yakında hizmete gireceğini söyledi.

Merkezefendi’de dar gelirlinin sofrasına et girmesi fikriyle başlatılan Halk Et projesinde sona gelindi. Daha önce Halk Ekmek uygulaması başlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, uygun fiyata et ve et ürünlerinin satılacağı Halk Et’in çok yakında hizmete gireceğini kaydetti.

Yerel üreticilerden temin edilen ürünlerin vatandaşlara uygun fiyatla satılacağı Halk Et merkezlerinde, hijyenik ürünlerin tüketici ile buluşturulması sağlanacak.

FİYATLAR ŞİMDİDEN BELİRLENDİ

Merkezefendi Halk Et mağazasında satılacak et fiyatları da piyasanın çok altında olacak. Halk Et’te pirzolanın kilosu 650 lira, kaburganın kilosu 500 liraya, külbastının kilosu 600 liraya, kuşbaşının kilosu 480 liraya, dana kıymanın kilosu 350 liraya, dana kuşbaşının kilosu 450 liraya, antrikot-bonfilenin kilosu 700 liraya, ızgara köftenin kilosu 350 liraya ve haşlama kemiğin kilosu ise 350 liraya satılacak.

Merkezefendi Halk Et’te, emekliler için ‘Emekli Kart’ çıkarılarak uygun fiyata et alabilecekler. Emekli Kart’a sahip olan vatandaşlar ise dana yıkma, dana kuşbaşı ve ızgara köfte alırken, aylık 2 kilogramlık satın almalarda yüzde 20 indirimli şekilde daha uyguna alışveriş yapabilecekler.

DOĞAN: ‘ÇOK YAKINDA’

Merkezefendi Belediyesi olarak, Halk Süt ve Halk Ekmek’ten sonra Halk Et projesini de hayata geçirdiklerini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bu güzel haberi paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız ‘Merkezefendi Halk Et’ projesinde artık sona yaklaştık ve çok yakında ilk Halk Et şubesini açacağız. Hemşehrilerimizin kaliteli ve uygun fiyatlı ete kolayca ulaşmasını istiyoruz. ‘Merkezefendi Halk Et’te emeklilere özel indirimler sunacağız; emekliler Halk Et mağazalarımızdan daha uygun fiyatlarla yararlanabilecekler. Merkezefendimize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.