MERKEZEFENDİ'YE YENİ KREŞ KAZANDIRILACAK

Merkezefendi Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısında ilçeye bir kreş daha kazandırılması için karar alındı. Yeşilyurt Mahallesinde bağışlanan arsaya Memet Karataş Gündüz Bakımevi yapılacak.

 

Merkezefendi Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısı 2. birleşiminde ilk birleşimde komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığında dün gerçekleştirilen toplantıda, ilçeye bir kreşin daha kazandırılması kabul edildi.

Toplantıda yer alan gündem maddelerinin biri de Yeşilyurt Mahallesinde hayırsever tarafından bağışlanan 525 metre karelik alana Mehmet Karataş isminin verilmesi şartıyla gündüz bakımevi yapılması işiydi. Meclis üyeleri, söz konusu yere gündüz bakımevi yapılmasıyla ilgili ve şartlı bağış işlemlerini yürütmek üzere Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a oy birliği ile yetki verdi.

Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye bir kreş daha kazandıracaklarını belirterek, "Kreşlerimiz gerçekten Merkezefendili hemşehrilerimiz tarafından büyük bir ilgi görüyor. Tabii ki her geçen gün artırmamız gerekiyor. Güzel de dönüşler alıyoruz çocuklarımızın eğitim ve öğrenimi anlamında. Bu dönemde de kreş sayımızı sizlerle birlikte artıracağız." dedi.