HALK ET TÖRENLE AÇILDI

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projesi arasında bulunan ve ekim ayı başında satışlarına başlayan Halk Et, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Merkezefendi Belediyesi Halk Et’in kurulmasına yönelik karar, Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edilmişti. Yapılan çalışmaların ardından Halk Et’in ilk şubesi, Değirmenönü Mahallesi Saltak Caddesi’nde açıldı. Ekim ayı başında satışlarına başlayan Halk Et için tören düzenlendi. Açılış törenine; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın yanı sıra CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, protokol üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜKŞEHİR OTOPARKININ İLK YARIM SAATİ DE ÜCRETSİZ

HALK ET TÖRENLE AÇILDI

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, Halk Ekmek ve Halk Süt'ten sonra Halk Et mağazamızı da açarak, ülkemizde aynı anda bu önemli hizmetleri sunan tek ilçe belediyesi olduk. Tüm hemşerilerimizin kaliteli, günlük ve daha ucuz et ürünlerine ulaşabileceği Halk Et Mağazamız ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi. Güvenilir, sağlıklı ve ekonomik et ve et ürünlerini halk ile buluşturduklarının altını çizen Başkan Doğan, Halk Et’in yanında bulunan büyükşehir otoparkının ilk yarım saatinin vatandaşlara ücretsiz olacağını ve Emekli Kart’ı bulunan emeklilerin buradan yüzde 20 indirimli alışveriş yapacağı belirtti.

KAVURMA-AYRAN İKRAMI YAPILDI

HALK ET TÖRENLE AÇILDI

Halk Et’in derman belediyeciliğin örnek bir çalışması olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Örnek bir çalışmayı Merkezefendimize kazandıran Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve emek verenleri yürekten kutluyorum” diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesildi. Öte yandan törene katılanlara kavurma-ayran ikramı yapıldı.