ANAFARTALAR VE DOKUZKAVAKLAR’DA HALK EKMEK BÜFESİ AÇILDI

Pamukkale Belediyesi, Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallerinde açtığı büfelerle Halk Ekmek büfe sayısını 4’e çıkardı.  Başkan Ali Rıza Ertemur, “Halk Ekmek büfe sayısını artırıyoruz. Her şey halkımızın memnuniyeti için” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde açılan Halk Ekmek büfelerinin ardından Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinde de büfe açıldı. Halk Ekmek büfelerinde 10 TL olan ekmek 6 TL’den satılıyor. Pamukkaleliler ekmeğin fiyatının 6 TL olmasından ve Halk Ekmek büfesi açılmasından mutlu olduklarını söyledi. 

MAHALLELİ MEMNUN

Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu, “Farklı mahallelere halk ekmek büfesinin açıldığını duyduğumuzda bizim mahallemize ne zaman gelir diye düşünmüştük. Ayağımıza hizmet geldi. Büfemiz, mahallemizin işlek, hareketli, en uygun yerine kuruldu. Bu hizmet için, Belediye başkanımız Ali Rıza Ertemur’a teşekkür ederiz” dedi.

 “HERŞEY HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN”

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, seçimden önce verdikleri sözleri unutmadıklarını ve vaatlerini tüm ekonomik sıkıntılara rağmen zaman içinde hayata geçireceklerini belirtti. Halk ekmek büfelerinin sayılarının artacağını ifade eden Ertemur, “Halkımıza bir söz vermiştik. Göreve başlamamızın 5. ayında Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde, şimdi de Anafartalar ve Dokuzkavaklar Mahallelerinde halk ekmek büfelerimizi açtık. Ekmek, büfelerimizde 6 TL’den halkımıza sunuluyor. Her şey halkımızın memnuniyeti için” diye konuştu.