HALİM HOCA İZMİR’E GİDİYOR

Geçtiğimiz temmuz ayında göreve başlayan ve bugün itibariyle Pamukkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Prof. Dr. Halim Ceylan, son defa katıldığı Belediye Meclisi’nde konuştu. Prof. Dr. Ceylan, 1-2 ay içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayacağını bildirdi.

Pamukkale Belediye Meclisinin Ekim ayı birinci bileşimi, Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında yapıldı. Toplantıda Pamukkale Üniversitesi’ndeki (PAÜ) görevini bırakarak, geçtiğimiz temmuz ayında Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanan ve bugün itibariyle görevinden istifa eden Prof. Dr. Halim Ceylan, meclis toplantısına son defa katıldı. Toplantıda söz alan Prof. Dr. Ceylan; “2547 sayılı kanununun 38’inci maddesi gereği ve üniversitenin izniyle süreli olarak Pamukkale Belediyesi’ne görevlendirildim. Süre dolduğu için bugün itibariyle ve üzerimde görevler olduğundan dolayı, mecburen ‘istifa’ kelimesini yazmak durumunda olduğum için böyle yazdım. Kanun gereği bu şekilde” diye konuştu.

ÖNCE ÜNİVERSİTE SONRA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

HALİM HOCA İZMİR’E GİDİYOR

Bugün itibariyle görevinin sonlandığının altını çizen Prof. Dr. Ceylan; “Bugün görevi sonlandırarak önce üniversiteme sonra da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gitme durumum söz konusu. Yaklaşık 3,5 ay süre içerisinde başkanımla çok güzel projeler başlattık. Bu projeleri yapmaya, uygulamaya devam etmeye devam edeceğiz. Ayrılığımız yok. Hepinize teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediyesi bizim belediyemiz. Hep birlikte yine çalışmaya devam edeceğiz. Katkı veren tüm dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öte yandan Prof. Dr. Ceylan’ın 1-2 ay içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayacağı öğrenildi.

“PROJELERİYLE İLÇEMİZE KATKIDA BULUNDU”

Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ise şunları söyledi: “Prof. Dr. Halim Ceylan aramızdan ayrılıyor. Bu süre içerisinde kendisi Pamukkale Belediyemize ve ilçemize projeleriyle katkıda bulunmuştur. Bu nedenle kendisini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum.”