PAMUKKALE’DE ZAFER SÜRÜŞÜ

Pamukkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını bir dizi etkinlikle kutladı. Seyir Tepesinden YSE Kavşağına 30 vosvos ve 200 motosikletlinin katılımıyla Zafer Sürüşü yapıldı. Sürücüler ellerinde bayraklarla zaferin coşkusunu güzergah boyunca yaşarken, Zafer Bayramı coşkusu YSE Hizmet Binasında düzenlenen Mahperi ve Grup Rotaband konserleriyle doruğa çıktı.

 

Pamukkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinliklerle ilçe halkına zafer coşkusunu yaşattı. İlçede Zafer Bayramı kutlamaları Zafer Sürüşü ile başladı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Zafer Sürüşü, Seyir Tepesi  otoparkından 30 vosvos ile yaklaşık 200 motosikletlinin katılımı ile yapıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile oluşturulan konvoya katılan sürücüler, Hüseyin Yılmaz, Mevlana, Doğan Demircioğlu, Zübeyde Hanım ve İstiklal Caddesini geçerek Pamukkale Belediyesinin  YSE Ana Hizmet Binasına geldi.

Pamukkale Belediyesi

GRUP MAHPERİ VE GRUP ROTABAND KONSER VERDİ

YSE Ana Hizmet Binasında düzenlenen kutlama programına CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada Grup Mahperi sevilen cover şarkıları seslendirdi. Ardından, Grup Rotaband sahne alarak, zafer bayramı coşkusunu daha da arttırdı. İki grupta sahne performansları ile büyük alkış aldı.

Pamukkale Belediyesi

 “BUGÜN BİR ÜLKENİN YENİDEN DİRİLİŞ GÜNÜ”

Zafer Bayramı konserinde, YSE Yerleşkesini dolduran kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Bu zafer öyle sıradan bir zafer değil. Bir ulusun yeniden dirilişi. Emperyalist ülkelerin ülkemizi işgal ettiği dönemde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyduğumuz bir zafer günü, bugün. Geçmiş dönemlerde bugünü sıradan bir günmüş gibi, sıradan bir tarihmiş gibi anlatmaya çalışanlara inat, yok olmak üzere olan bir ülkenin yeniden diriliş günü bugün. 102 yıl önce kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle bir ulusun ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ şiarıyla yola çıktığı bir gün bugün. O nedenle ayrı coşkuluyuz daha ayrı bir sevinçliyiz. Onların bize emanet ettiği, kanlarıyla canlarıyla bize hediye ettiği bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bizim de sorumluluklarımız daha da artıyor. Daha çok çalışarak, daha güçlü bir Türkiye kurarak, sanatıyla, bilimiyle hep birlikte o cumhuriyeti geliştirmek olacak. Cumhuriyeti gelecek nesillere en iyi şekilde teslim etmek olacak” diye konuştu