AK PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Subaşıoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte AK Parti teşkilatları saha çalışmalarına ağırlık verdi.

AK Parti’de kısa bir süre önce il başkanlığı görevini Yücel Güngör’den devralan Muhammet Subaşıoğlu, yeni dönemde tüm teşkilatları ile birlikte saha çalışmalarına yoğunlaştı.
Geçen yılki yerel seçimde büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerinin büyük bölümünü CHP’ye kaptıran Ak Parti’de toparlanma süreci başladı.
İl Başkanı Subaşıoğlu bu amaçla kentin dört bir yanında ziyaretler gerçekleştirdi. Ramazan ayı ile birlikte düzenlenen iftar programlarında yer aldı. Subaşıoğlu’na Denizli milletvekilleri de destek verdi.
Alpaslan, Aktepe, Muratdede mahallelerinde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Subaşıoğlu sokağın nabzını tuttu. Kent merkezinde Atatürk Caddesi’nde esnafla görüşen Subaşıoğlu sorun ve talepleri dinledi. Babadağ ve Baklan’da iftar programlarına katılan Subaşıoğlu Pamukkale İlçesi’ne bağlı Akköy Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşa eşlik etti. Ayrıca Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı, şehit ailelerini ziyaret etti, huzurevi ve Pamukkale Üniversitesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.
Subaşıoğlu son olarak Çivril İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı, bu ilçede vatandaşlarla görüştü. İlçe teşkilatında yaptığı toplantıda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, hedefi gösterdi. Yaptığı açıklamada; “AK Parti Çivril İlçe Teşkilatımızla bir araya geldik. Dava arkadaşlarımızla ilçemiz için çalışmalarımızı değerlendirdik. Çivril’imiz için Denizli’miz için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.