BİNA KRİZİ

Anahtar Parti Denizli İl Teşkilatı’nda şimdi de bina krizi ortaya çıktı. Görevden alınan Zafer Kaplan ve ekibinin il binasını boşaltmadığı öğrenilirken, gece saatlerinde parti binasındaki tabelalar vinç yardımıyla söküldü.

Anahtar Parti Denizli İl Teşkilatı’nda sıkıntı devam ediyor, şimdi de bina krizi ortaya çıktı. 16 Mart’ta yapılan il kongresinde Genel Merkezin mevcut İl Başkanı Demet Özkan Değirmenci’nin tek aday olarak seçime gidilmesi yönündeki tavsiye kararına karşın üç aday yarışmış, Zafer Kaplan il başkanlığına seçilmişti. Genel Merkezin iradesi dışında başkan seçildiği ön sürülen Zafer Kaplan, İl kongresinin ardından mazbatasını alarak göreve başlarken, genel merkezin kararıyla Kaplan ve yönetimi görevden alınarak, bu hafta Fatih Aslan Kazancıo il başkanı olarak atanmıştı.

Genel Başkanlığını Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı Anahtar Parti’nin (A PARTİ) olağan kongresinde il başkanı seçilen Zafer Kaplan, görevden alınmasının ardından dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında, beraberindeki 200 partili ile istifa ettiklerini belirterek tepkisini ortaya koymuştu. Anahtar Parti’de sular durulmadı. Zafer Kaplan ve ekibinin il binasını boşaltmadığı öğrenilirken, dün gece saatlerinde parti binasındaki tabelalar vinç yardımıyla söküldü.

Kaplan, partinin kuruluşunda büyük emek verdiklerini belirterek delegelerin teveccühü ile geldikleri görevden alındıklarını ifade etmiş ve istifalarını açıklamıştı. Parti binasındaki tabelaların binayı kiralayan ve sözleşme imzalayan kişi tarafından söküldüğü öğrenilirken, eski il başkanı Kaplan, binanın elektrik ve su faturalarının ödenmediğini belirtti. Eski binasının kapısı kapalı olan Anahtar Parti’nin yeni bir il binası tutmasının beklendiği kaydedildi.