BU KOMİSYON NASIL BİTER MERAK EDİYORUM?

CHP Denizli Milletvekili, gerginlik yaşanan komisyon toplantısından mesaj verdi: Nasıl biter merak ediyorum?

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, zeytin düzenlemesi olarak anılan düzenlemeyi görüşmek üzere toplandı. Komisyon toplantısında gerginlikler yaşandı, katılım talep eden çevreci ve zeytinciler salona alınmadı.

Komisyon üyesi CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, çevrecilerin salona alınması için büyük mücadele verdi.

Gerginlikler sırasında kısa bir video çekerek kamuoyuna mesaj verdi. Videoda; “Saat 10.00’da başlaması gereken komisyon toplantısı hala başlamadı. Komisyon kapısında duran güvenlik görevlilerini görüyorsunuz. Bir gün önce başvuru yapan kurumlar içeri alınmıyorlar. İzin de verilmiyor ama termik santralciler içeride, kömürü savunanlar içeride. Fakat zeytinciler, tarımcılar, çevreciler içeride.

Kurumları, kurum genel müdürlerini bile içeri almıyorlar. Uygulama çok yanlış. Komisyonumuz daha toplanıp karar almadığı halde bu uygulama yapılıyor. Bugün bu komisyon nasıl biter merak ediyorum?” diye seslendi.