ÇAVUŞOĞLU: AVUCUNUZU YALARSINIZ

Butlan kararı protestolarında konuşan DBB Başkanı Çavuşoğlu iktidar yürüyüşünü hiçbir gücün engelleyemeyeceğini belirtti.

Denizli’nin CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, dün akşam partisinin mutlak butlan kararı protestolarında yaptığı konuşmada iktidara yüklendi.

Çavuşoğlu CHP’nin iktidara gelmesini engellemek için her şeyin yapıldığını belirterek; “Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptılar. Milletvekillerimize, genel başkan yardımcılarımıza iftira attılar. Çıktılar genel başkanımıza iftira attılar.  En son baktılar hiçbir şey kalmadı. Halk satın almıyor, insanlar satın almıyor, sokaklar satın almıyor… Çünkü insanlar sokaktaki yoksulluğu biliyor” ifadelerini kullandı.

CHP’nin teslim alınmaya çalışıldığını savunan Çavuşoğlu; “Baktılar ki teslim alınamayan bir kuruluş var. Her türlü operasyona rağmen ayakta… Öyle bir lidere sahibiz ki günde 3-4 yerde…  Her gün operasyon, her gün hakkında iftira dimdik ayakta duruyor. Onu yıldırmaya çalıştılar, başaramadılar. Durdurmaya çalıştılar başaramadılar. Baktılar ki; yapacak bir şey yok, dediler ki; onun koltuğunu altından alırız, biz bu işi başarırız. Avucunuzu yalarsınız. Artık bu iktidar yürüyüşünü, halkın iktidarının yürüyüşünü hiçbir güç engelleyemez. Tarih kocaman bir çöp çukuru hazırlıyor. Alayınızı o çukura gömeceğiz” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’na destek veren partilileri hedef alan Çavuşoğlu; “Onlar CHP sayesinde adam oldular. İnsanlar o sayede selam verdi onlara. İsmini siz biliyorsunuz. Vatandaş onları tükürüğüyle boğar” dedi.