HORZUM O BELGEYİ PAYLAŞTI
CHP’de olağanüstü kurultay isteyen 833 delege genel merkezde imza verdi. Denizli İl Başkanı Horzum da imza veren il başkanları arasında yer aldı. Horzum dilekçesinin kabulüne ilişkin tutanağı sosyal medyada paylaştı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay sesleri yükseliyor. Bugün partinin 74 il başkanı ve toplam 833 delege, genel merkeze olağanüstü kurultay taleplerini ileten dilekçeyi sundu.
CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum da dilekçe veren il başkanları arasında yer aldı. Horzum’un dilekçesi avukat Kadri Gökhan Sultan teslim alındı.

Horzum dilekçenin teslim alındığına ilişkin teslim tutanağını sosyal medyada takipçilerine yayınladı. Paylaşımına; “Partimizin atanmış değil seçilmiş yönetim ile yoluna devam edebilmesi ve olağanüstü kurultayımızın bir an önce gerçekleştirilmesi için Grup Başkan Vekilimiz Murat Emir ve il başkanları olarak imzalarımızı sunduk ve basın açıklamamızı gerçekleştirdik. Demokrasinin en temel gereği; halkın iradesine, örgütün kararına ve kurultay geleneğine sahip çıkmaktır. Güçlü yarınlar, güçlü demokrasiyle mümkündür. İradenin üstünlüğüne her zaman sahip çıkmaya ve seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile yolumuza devam edeceğiz” notunu düştü.




