YENİ BAŞKAN LEVENT ALTUNTAŞ

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’nin (DENTUROD) heyecanla beklenen Olağan Genel Kurulu tamamlandı. İki listenin yarıştığı seçimde 36 oy alan Levent Altuntaş, DENTUROD’un yeni başkanı seçildi.

Denizli turizm sektörünün en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD), yeni dönem yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti. Denizli Anemon Otel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, dernek üyeleri yeni başkan ve yönetim kurulunu seçmek için oy kullandı.

SEÇİMDE İKİ ADAY YARIŞTI

Kasım 2013’ten bu yana DENTUROD Başkanlığı görevini yürüten Gazi Murat Şen’in yeniden aday olmadığı genel kurulda, uzun yıllardır kent turizmine katkı sağlayan ve dernek yönetiminde görev alan deneyimli isimler Levent Altuntaş ile Faik Pişkin yarıştı.

Saat 15.00’te başlayan ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda gerçekleştirilen oy sayımının ardından sandıktan çıkan sonuçlar netleşti.

36 OYLA ZİRVENİN SAHİBİ OLDU

Yapılan oylamada kullanılan oyların 36’sını alan Levent Altuntaş, DENTUROD’un yeni başkanı seçildi. Diğer aday Faik Pişkin ise 27 oyda kaldı. Bu sonuçla birlikte DENTUROD’da Levent Altuntaş başkanlığında yeni bir dönem başlamış oldu.

İŞTE DENTUROD’UN YENİ YÖNETİM KURULU

Seçim zaferinin ardından Levent Altuntaş başkanlığındaki DENTUROD’un yeni yönetim ve yedek listesi de belli oldu.

Yönetim Kurulu Asil Listesi:

Levent Altuntaş (Başkan)
Recep Altuntaş
Osman Koca
Taner Ulutaşdemir
Erkan Ceylanyer

 

Yönetim Kurulu Yedek Listesi:
Sevgi Peker Öztürk
Süleyman Çıbık
Yeşim Yılmazer
Ahmet Başoğlan
Ali Ferhat Anlı

LEVENT ALTUNTAŞ KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Levent Altuntaş, 1999 yılından bu yana turizm sektöründe aktif olarak faaliyet gösteriyor. Sivil toplum kuruluşlarındaki etkin rolleriyle bilinen Altuntaş; Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) ile Turizm Kaplıca ve Klinik Kür Merkezleri Derneği yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Altuntaş ayrıca iki dönemdir Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD) yönetim kurulunda yer almakta.