SANDIKTA YOKLAR AMA 3 BİN 500 KİŞİYLE SAHADALAR

Sandık kurulu listelerini İlçe Seçim Kurulu’na 5 dakika geç verdikleri için Pamukkale seçim bölgesindeki 712 sandıkta üye bulunduramayacak olan CHP Pamukkale İlçe Örgütü sandık güvenliği eğitimlerini tamamladı. İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, seçime hazır olduklarını söyleyerek,  “Seçim günü Pamukkale ilçemizde 3 bin 500 kişiyle sahada olacağız” dedi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı, Parti Okulu Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın başkanlığında yapılan sandık güvenliği eğitimlerini tamamladı. Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, “61 mahallemize 712 sandıkta, sandık güvenliği eğitimini tamamladık. Parti Okulu Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın katılımıyla gerçekleşen eğitimlerimiz başarı ile tamamlandı. Seçimin yapılacağı tüm okullarda okul, kat, bilişim ve sandık görevlilerimizin yanı sıra müşahit-gözlemcilerimizle, sabah 06.00’dan seçim sonucunu alacağımız saate kadar 3 bin 500 kişiyle sahada olacağız” dedi.

SANDIKTA YOKLAR AMA 3 BİN 500 KİŞİYLE SAHADALAR

15 Mayıs’ın farklı bir gün olacağına dikkat çeken Gözlükaya, “Huzura, güvene kavuşmamız için, hak-hukuk-adalet için, liyakat ve düzgün ekonomi için, çocuklarımız ve geleceğimiz için, ucube sisteme son verip  parlamenter demokratik sistemi inşa etmek için el ele gönül saflarımızı birleşe birleşe sandığa yansıtacağız. 15 Mayıs farklı bir gün olacak. Bu kararlılık ve inançla Pamukkale örgütümüz, üyelerimiz ve gönüllülerimizle söz veriyoruz” diye konuştu.

SANDIKTA YOKLAR AMA 3 BİN 500 KİŞİYLE SAHADALAR

Genç Parti adına görev alacaklar

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı, sandık kurulu görevli listesini YSK’nın açıkladığı saatten 5 dakika sonra saat 17.05’te Pamukkale İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettiği için sandık kurulu listesi kabul edilmemiş, yapılan itiraz üzerine İl Seçim Kurulu, 1. ve 2. Pamukkale seçim bölgesindeki 712 sandıkta CHP’li üye yer almaması yönünde karar vermiş, gelişmeler üzerine Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı görevinden istifa etmişti.

Karar sonrası Pamukkale İlçe Seçim Kurulu, 712 sandıkta sandık kurulunun 7. üyelerini belirlemek için kura çekimi yaptı, kura sonucu partiler sandık kurulu üye listesi bildirdi. CHP’li yaklaşık 300 sandık kurulu üyesinin Genç Parti adına kurullarda görev yapacağı öğrenildi.