CHP’Lİ KARACA: MİLLET İTTİFAKIYLA MİLLET KAZANACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AKP’nin vaatlerini gerçekleştirmediğini, vatandaşların oyunu kazanmak için seçim öncesinde yine bol keseden vaat dağıttığını söyledi. Karaca, “Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecektik. Ne oldu-ünlem” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine getirmediği vaatlerini ve Millet İttifakı iktidarında hayata geçirilecek projeleri anlatıyor. Son olarak Çardak’ta Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve CHP örgütüyle birlikte saha çalışması yürüten Karaca; gerçekleşmeyen iktidar vaatlerinden bıktıklarını söyleyen halktan Millet İttifakına büyük destek ve ilgi olduğunu dile getirdi.

Pazaryerinden kahvehanelere, tarlalardan hanelere kadın, erkek, yaşlı, genç tüm hemşehrilerini kucaklayan Gülizar Biçer Karaca, CHP politikalarıyla milletin huzur ve refaha kavuşacağını söyledi.

CHP’Lİ KARACA: MİLLET İTTİFAKIYLA MİLLET KAZANACAK

YÜZLERCE VAATLERİ BOŞA DÜŞTÜ 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca;  doğruluk payı internet sitesinin AKP’nin 2018 seçim beyannamesi incelemesi sonuçlarının, “Millet neden AKP’ye oy vermemeli ve vaatlerine kanmamalı” düşüncesini  açıkça ortaya koyduğunu söyledi. Karaca; “2018-2023 arasında görevde olan iktidarın verdiği 164 vaatten 100'ü gerçekleşmedi ise ülkeyi batıran AKP değilmiş gibi hala nasıl milletten destek isteyebiliyor?” dedi.

CHP’Lİ KARACA: MİLLET İTTİFAKIYLA MİLLET KAZANACAK

DÜNYANIN İLK 10 EKONOMİSİNE GİRECEKTİK. NE OLDU! 

İktidarı eleştiren Karaca, “Uygulayacağımız kararlı politikalar ile enflasyonu yeniden tek haneye indireceğiz dediler, gerçekleşmedi. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğiz dediler, gerçekleşmedi. Kişi başına düşen milli gelir 25 bin Dolar olacak dediler, gerçekleşmedi.  2023 yılı itibarıyla, istihdam oranını yüzde 53’e yükselteceğiz dediler, gerçekleşmedi. Kadınların işgücüne katılma oranını yüzde 41 düzeyine çıkaracağız dediler, gerçekleşmedi. Yılda en az 1 milyon istihdamla toplamda 5 milyonun üzerinde ek ilave istihdam oluşturacağız dediler, gerçekleşmedi. Gerçekleştirmediler, sözlerini tutmadılar. AKP milleti açlıkla, yoksullukla, işsizlikle baş başa bıraktı” diye konuştu.

Seçmenlere “Hayaller Paris peki ya gerçekler?” sorusunu hatırlatan Karaca, “ 14 Mayıs’ta sandıkta bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy CHP’ye” çağrısı yaptı.