VATAN PARTİLİ DOĞAN: ZORLUKLARDA BÜYÜK ÇÖZÜM VAR

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayı İbrahim Cüneyt Doğan Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek zorluklarda büyük çözümlerin de olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Çivril’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi programını anlattı. Zorluklara karşı mutsuzluğa yer yok diyen Vatan Partisi 5. sıra milletvekili adayı İbrahim Cüneyt Doğan, “Evet, hepimiz farkındayız, Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Dış borç 500 milyar doları buldu. Ödemeler açığı rekor düzeyde, 50 milyar doları geçti. Millet borçlu, devlet borçlu. Çarşı pazarın durumu, kiralardaki artış, geçim sıkıntısı ortada. Çiftçi tarlasını sürmekte, tohumu ve gübreyi atmakta zorlanıyor. Sanayici çarkı çevirmekte, tezgâhı işletmekte zorlanıyor, iflaslar gündemde. İşçi, memur ve emekli, ay sonunu getirmekte zorlanıyor. Hepimiz günlük hayatımızda zorluklarla boğuşuyoruz. Bizi acılar içinde bırakan korona salgını ve son depremler, zorluklara yeni zorluklar kattı. Ülke güvenliğimiz ciddî tehditlerle karşı karşıyadır. ABD, Yunanistan’ın Ege kıyılarına Dedeağaç’tan Girit’in kuzeyine kadar üsler kurdu. Uçaklarını tanklarını yerleştirdi. Namlular, Türkiyemize dönük. ABD, İsrail ve Yunanistan donanmaları, Doğu Akdeniz’de ülkemizi hedef alan intikam tatbikatları yapıyor. ABD, NATO’yu doğuya doğru genişletme girişimindedir ve Ukrayna’yı ateşe sürmüştür. Karadeniz’deki savaşın yayılma tehdidi günceldir. Suriye’nin toprak bütünlüğü hâlâ sağlanamadı. ABD emperyalizmi, seçim sürecine kirli ellerini sokmuş bulunuyor. Açıkça Altılı Masa’yı desteklemektedir. ABD devletinin yayın organları, Türkiye’de “kan banyosu” olacağını yazıyor. Batı basınında, ülkemizde“yangınlar kundaklanacağını” içeren yayınlar yapılıyor. Toplam olarak baktığımızda ekonomimiz zor durumda, güvenliğimiz tehlikelerle karşı karşıyadır. Vatan Partisi, zorluklarda yalnız zorluğu görmüyor. Zorluklardan büyük kararla çıkacağımızı görüyoruz. Zorluklar, Türk Devletine ve milletimize devrimci çözümleri dayatıyor.  Durum olağanüstüdür. Çözümler de olağanüstü olacaktır. Vatan Partisi, olağanüstü durumların ve olağanüstü görevlerin partisidir. Güçlü Devlet Üreten Millet için, zorlukları aşmak için Vatan Partisi meclise diyoruz.” diye konuştu.

ibrahim cüneyt doğan

ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KAMULAŞTIRILACAK, FATURALAR DÜŞECEK!

Vatan Partisi milletvekili adayı İbrahim Cüneyt Doğan girdi maliyetlerinin artması yetmezmiş gibi bir de elektrik fiyatlarındaki artışın hem sulama hem de depolamada maliyeti bir kat daha artırdığını ifade ederek Çivrilli elma üreticisini mahvettiğini söyledi. Elektrik dağıtım şirketlerini kamulaştırarak elektriği ucuzlatacaklarını belirten Doğan, üretici baş tacıdır dedi.