TUNÇTÜRK: GÜÇLÜ MECLİS İÇİN İYİ PARTİYİ TERCİH EDİN

Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk 2023 Genel Seçimleri için mesaj yayınladı. Tunçtürk mesajında “Güvenli yarınlar, güçlü meclis için İYİ Parti’yi tercih edin.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine bir gün kala partilerden mesajlar yayınlanıyor. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk de 2023 Genel Seçimleri için mesaj yayınladı. Tunçtürk mesajında “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde ülkemizin tek adam rejiminden kurtulup, adalet, yargı, eğitim, sağlık ve tüm politikalarının yeniden düzenlenerek, istikrarlı bir Türkiye için bu pazar yapılacak olan seçimlerin bir demokrasi şöleni havasında geçeceğini ümit ediyorum.” dedi.

“SANDIKLAR İYİ PARTİYE EMANET”

İl Başkanı Tunçtürk vatandaşların sandıklardaki tercihinin sandıktan çıkan oylarla aynı olması için seçim günü İYİ Parti olarak her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti. Tunçtürk sandıklara sahip çıkacakları konusunda kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini söylerken sandıkların İYİ Parti sandık görevlilerine emanet olduğunu vurguladı.

“VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINI KULLANMASI ÇOK ÖNEMLİDİR”

Tunçtürk mesajının sonunda “Yapılacak seçimde tüm vatandaşlarımızın sandık başına gitmesi ve oylarını kullanması çok önemlidir. Bütün vatandaşlarımızdan, bu ülkenin sigortası durumunda olan İyi Parti'yi tercih etmelerini arzu ediyoruz. Güvenli yarınlar ve güçlü meclis için sandıkta İYİ Parti’yi tercih edin. 2023 seçimlerinin tüm halkımız ve ülkemiz için mutlu yarınlara ışık olmasını dilerim.” diye konuştu.