KAZANAMAYAN ADAYLARIN SEÇMENE MESAJLARI

Denizli'de siyasi partilerin seçilemeyen milletvekili adayları, kesin olmayan sonuçların açıklanmasından sonra seçmenlerine teşekkür etti.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımız böyle takdir etti. Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Bu süreç boyunca desteğini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza, aileme, arkadaşlarıma ve layık görüp oy veren tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürler. Hakkınızı helal edin" ifadesine yer verdi.

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal da yaptığı paylaşımda, Denizli'de MHP teşkilatı ve mensuplarının, milletvekili adaylarının ve aday adaylarının, Ülkü Ocakları teşkilatının canla başla çalıştığını belirtti. Ünal, “Kırgınlığımız mutlaka vardır ama Türk milletine kızgınlığımız asla olamaz. Biz milletvekili aday ve aday adayları olarak sadece yere düşen bayrağı kaldırmanın mücadelesini yaptık.” dedi.

"Tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını paylaşarak demokrasi vurgusu yaptı.

Başer ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "28. dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylığımı açıklamamdan bu yana yanımda olan, destek veren herkese, çalışmalarımız esnasında teveccühlerini esirgemeyen tüm Denizlili hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Seçim sonuçlarının ülkeye, Denizli'ye ve millete hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başer, "Azimle seçeceğimizi her fırsatta söylediğimiz Türkiye Yüzyılının mimarı, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2,5 milyon gibi çok büyük bir farkla galip gelmiştir. 14 gün sonraki seçimleri kazanacağına inancım tamdır. 28. Dönemde Gazi Meclisimizde görev yapacak tüm milletvekillerimizi ve özellikle Denizli’mizin tüm milletvekillerini tebrik ediyorum. Milletimize, Denizli'mize hizmet yolunda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.