Başkan Arslan: Teşekkürler Çameli  

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Denizli’de Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 66 ile en yüksek desteği veren Çameli ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  sandık başına giderek iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan seçmenlere teşekkür etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  seçimlere katılımımın yüksek olması ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen yüksek destek için yayımladığı mesajda, “Ülkemizin şaha kalkması için, 20 yıldır yaptığımız çalışmaları inşallah daha ileriye taşımamız için seçimlerde sandığa giden tüm seçmenlerimiz vatandaşlık görevini yerine getirmiştir. İlçemiz bir kez daha liderine, partisine ve Cumhur İttifakına güçlü bir destek vermiştir” dedi.

Çameli, Denizli’de yine birinciliği kaptırmadı

 Başkan Arsan, “Büyük bir katılımla sandık başına giderek oy kullanan Çamelili seçmenine demokrasiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Çameli genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de en büyük desteği vererek Denizli’de birinci olmuştur” diye konuştu.