GÜNGÖR'DEN ÇAMELİ'YE ÖZEL TEŞEKKÜR

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 66, Ak Parti'ye yüzde 54 oranında destek veren Çameli ilçesine teşekkür etti. Güngör, “Çameli destan yazdı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Çameli ilçesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  yüzde 66.05, AK Parti'ye ise % yüzde 54 oy oranıyla en yüksek desteği verdiğini dile getiren İl Başkanı Yücel Güngör; ''Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'a ve  AK Parti'ye ise rekor bir destek veren tüm Çamelili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizler bu zamana kadar daima milletimize inandık, milletimize güvendik. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan başta Çameli İlçe Başkanımız Cengiz Yılmaz ve yönetimine, Cumhur İttifakımızda yer alan tüm başkanlarımıza, Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız ve yönetimine, meclis üyelerimize ve tüm Çamelili hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum'' dedi.

DENİZLİ, CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKACAK

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini kazanacaklarını ifade eden Güngör, “28 Mayıs'ta ikinci turu yapılacak olan seçimlerde de halkımız bizi yalnız bırakmayarak 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Bizler buna inanıyoruz. Denizlimiz, Türkiye Yüzyılında da daha güçlü ve hedeflerine adım adım ilerleyen bir şehir olarak Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır" dedi.