ÖZEL: SEÇMEN ‘KARARI 28 MAYIS’TA VERECEĞİM’ DEDİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Denizli’nin Sarayköy ilçesini ziyaret etti. Özel, Sarayköy’de yaptığı konuşmasında seçmenlerin ‘Kararı 28 Mayıs’ta vereceğim’ dediğini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Denizli'nin Sarayköy ilçesinde vatandaşlara seslendi. Sarayköy’deki halk buluşmasında Özel’e CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve bazı ilçe başkanları eşlik etti.

özgür özel sarayköy

“SEÇMEN ‘DUR’ DEDİ”

İlçe meydanında parti otobüsünün üzerinden kalabalığa seslenen Özel, seçim sürecinde Millet İttifakı ve CHP'ye yönelik iftiralar atıldığını, halkın bir kesiminin de bu iftiralara inandığını söyledi. 14 Mayıs’taki seçim sonucunu yorumlayan Özel; “21 yıldır ülkeyi yöneten Tayyip Erdoğan seçmenin karşısına çıktı. 5 yıl daha ben yöneteyim dedi. Benim dediğim gibi olsun dedi. Seçmen ‘dur’ dedi. Mührü vermedi. Yetkiyi vermedi. Kararı 28 Mayıs’ta vereceğim dedi. 14 Mayıs’ta Erdoğan’a verilen oydan daha fazlası Erdoğan iyi yönetemiyor dedi.  Erdoğan emekli, emekçi, çalışan, genç için iyi şeyler yapmıyor diyenlerin sayısı fazlaydı” ifadelerini kullandı.

özgür özel sarayköy

‘ANKETLER KILIÇDAROĞLU’NA GÖSTERDİ BORSA COŞTU’

Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılacağı iftirasına uğradıklarını belirten Özel ekonomik sorunlara da değindi. Özel; Seçimlerin ilk turu bitti. Daha öncesinde anketler Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösteriyordu diye borsa çıkıyordu. Faiz düşüyordu. Birinci turun sonunda kazanan çıkmadı. Hemen fiyatlar yükseldi, kredi kartından nakit avans çekmek bile yasaklandı. Yani gelince ne yapacağını gösterdi. Dolar 30 lira olsun diyorsanız, işsizlik artmaya devam etsin diyorsanız Erdoğan’a oy vereceksiniz. Geçen sene 45 kilo kıyma alan asgari ücret bugün 202 kilo kıyma alıyor. Fiyatlar düşsün diyorsanız Kemal Bey’e oy vereceksiniz” diye konuştu.

özgür özel sarayköy