HALEF SELEF AYNI KAREDE

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve önceki dönem belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu aynı açılışta denk geldi. Halef selef belediye başkanları açılış kurdelasını beraber kesti.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

Geçtiğimiz Cumartesi günü Gökhan Bağcı Gayrimenkul'ün Yenişafak Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirildi. Açılışa emlak sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi önceki dönem belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı. Konuşmalar tamamlandıktan sonra sıra açılış kurdelasının kesimine geldiğinde ilginç bir kare ortaya çıktı. Merkezefendi Belediyesi'nin halef selef belediye başkanları Şeniz Doğan ve Muhammet Subaşıoğlu açılış kurdelasını birlikte kesti.

HALEF SELEF AYNI KAREDE

ADAYLIĞA MI HAZIRLANIYOR?

2014-2019 yılları arasında Merkezefendi Belediye Başkanlığı yapan Muhammet Subaşıoğlu, 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den aday olmuş, CHP'nin adayı Şeniz Doğan'a karşı seçimi kaybetmişti. O günden sonra siyasi arenada pek görünmeyen Subaşıoğlu, yerel seçimlere yaklaşık 10 ay kala, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a oy istemek için yeniden sahaya indi. Subaşıoğlu'nun saha çalışmaları, önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olmak istediği şeklinde yorumlanıyor.